UTMANING: DREAM BIG
 
Mina drömmar?
Jag är 21, många som är yngre kanske känner att när man är 21 då har man koll. När man är 21 har man koll på livet in i minsta detalj. 21 fyllda år blir jag nästa måndag och jag har exakt lika mycket drömmar som när jag var 17.
 
Det som har hänt på fyra år är att man öppnat upp ögonen mer, upplevt mer och lärt sig ta mer ansvar. Något jag dock tagit med mig är mina drömmar. Drömma ska man aldrig sluta göra, drömmar är det sista som ska lämna en människa. Vi behöver drömmar för att ha något att sträva efter, något som gör att vi känner ''jag är inte färdig än jag behöver mer tid.''
 
När jag var 17 var min största dröm att bli journalist. Jag sökte praktikplats överallt och lyckats till och med knipa en intervju hos Damernas Värld, vilket för mig var en vinst i sig som fick mitt självförtroende att växa skarpt. En liten tjej på sjutton år fick vandra in på ett stort glaskontor som likna en scen ur Djävulen Bär Prada.M
 
Drömmen som jag hade när jag var 17 har inte riktigt släppt, eller den har kanske suddats ut lite smått med tiden. Jag är en extremt målmedveten människa som alltid strävar efter förändring och nya mål. När jag bestämmer mig för att starta upp ett projekt så siktar jag alltid mot toppen, vilket är det enda rätta. Nu undrar ni säkert vad jag menar med det här. Jo mitt mål i livet är att aldrig ge upp. Aldrig någonsin. Hur svårt någonting känns så ska man aldrig ge upp sina drömmar. Kämpa se ljuset och bevisa för dem som säger att det inte går, att det faktiskt går. 
 
Jag håller precis i denna stund på med ett projekt som jag lägger ner all min energi på, varför? För jag är just det målmedveten. Jag älskar utmaningar och jag älskar att starta upp nya projekt. Det är de som gör livet spännande. 
 
 
Jag är 21 år. På pappret är jag vuxen, men i sinnet är jag exakt lika ung som när jag gick in på intervju på Damernas. Jag har samma passion för allt jag gör i dag även om jag inte blev någon journalist. På sätt vis vann jag en hel del ändå, jag sitter här nu och skriver och får kalla mig själv för bloggare. Inte på långa vägar en framgångsrikbloggare, men en bloggare en titel som jag gärna skulle vilja förstora. En dröm för mig är att vinna uttagning för Modette's it girls. 
 
Dela gärna mitt inlägg och kommentera vad ni tycker! Det skulle betyda så mycket kram.
 
 
 
Daniela

Åh älskar din päls! :D vart har du köpt den? :)

Svar: Den har jag köpt på Paviljongen i Karlstad. Den är ifrån märket Wos.
blombergs.itgirls.se

Dominic Tepico

jättefint inlägg! Helt rätt att drömmar är det sista som ska lämna kroppen. Att sträva efter något bidrar till att man blir modigare och längs vägen växer som människa och andra ser det också!

Men jättefint inlägg och fortsätt så!

Svar: Tack så mycket Dominic!
blombergs.itgirls.se

sara

älskar dina skor ! vart är de köpta? :)

sara

ps vart har du även din fina kofta/jacka, jätte fina!:)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress